28ης Οκτωβρίου 19, Λάρισα, 41223

Δημήτριος Ευαγ. Δράκος DDS, MSc

Περιοδοντολόγος - Οδοντικά Εμφυτεύματα
Ειδικευμένος στο Πανεπιστήμιο Tufts, Βοστώνη, Η.Π.Α

Βιογραφικό Δημήτρη Δράκου DDS, Msc

Ο Δημήτριος Δράκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Παν/μίου Université de Lorraine στο Nancy της Γαλλίας. Εργάστηκε σε ιδιωτικό ιατρείο ως γενικός οδοντίατρος στην Γαλλία.
Κατόπιν ολοκλήρωσε το 3ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία στην Οδοντιατρική Σχολή του Παν/μιου Tufts στη Βοστόνη, Η.Π.Α. όπου απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Περιοδοντολογίας. Παράλληλα απέκτησε και τον μεταπτυχιακό τίτλο Master of Science στο ίδιο πανεπιστήμιο, συμμετέχοντας σε εργαστηριακή έρευνα.
Είναι Διπλωματούχος του Αμερικανικού Συμβουλίου Περιοδοντολογίας (Diplomate of the American Board of Periodontology) από το 2006.
Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στη Θεσ/νικη από το 2007 έως το 2014.
Αποτελεί τακτικό μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας (American Academy of Periodontology), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας (European Federation of Periodontology) και της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας.
Έχει αποτελέσει ομιλητής σε τοπικά και πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες καθώς και σε συνέδρια στις Η.Π.Α. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα στα Ελληνικά και τα Αγγλικά σχετικά με την Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.
Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα από το 2007 με αποκλειστικό αντικείμενο την Περιοδοντολογία και την χειρουργική οδοντικών εμφυτευμάτων.

Περιοδοντολόγος Λάρισα - Οδοντικά Εμφυτεύματα | Δημήτριος Ευαγ. Δράκος DDS, MSc
28ης Οκτωβρίου 19, Λάρισα, 41223  2410283300

closebarsmap-markerchevron-down