28ης Οκτωβρίου 19, Λάρισα, 41223

Δημήτριος Ευαγ. Δράκος DDS, MSc

Περιοδοντολόγος - Οδοντικά Εμφυτεύματα
Ειδικευμένος στο Πανεπιστήμιο Tufts, Βοστώνη, Η.Π.Α

Ιατρείο

Το ιατρείο δημιουργήθηκε το 2007, με αποκλειστικό αντικείμενο την Περιοδοντολογία και την χειρουργική των Οδοντικών Εμφυτευμάτων. Ο χώρος είναι μελετημένος να πληροί τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις ενός σύγχρονου οδοντιατρείου.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικών υπηρεσιών. Η φιλοσοφία μας είναι η εξής: «Οδοντιατρική φροντίδα βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα».

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η υγιεινή. Με μεγάλη προσοχή γίνεται η αποστείρωση των εργαλείων και η απολύμανση των επιφανειών. Υπάρχουν δύο αίθουσες θεραπείας και ξεχωριστός χώρος αποστείρωσης. Η μια αίθουσα θεραπείας είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε χειρουργικές θεραπείες.

Παράλληλα, σημασία δίνεται στην άνεση του ασθενή. Ο άνετος και καλαίσθητος χώρος του ιατρείου στοχεύει στο να έχει ο ασθενής μια ήρεμη και ευχάριστη εμπειρία.

Στην πρώτη επίσκεψη, αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να εντοπίσουμε τα οδοντιατρικά προβλήματα του ασθενή, να λάβουμε υπόψη το ιατρικό ιστορικό του, να αναλύσουμε την προτεινόμενη θεραπεία και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις του.

Φροντίζουμε να λάβει ο ασθενής όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας.

Τον βοηθούμε να καταλάβει τι είναι καλύτερο για την περίπτωσή του, εξηγώντας τα υπέρ και τα κατά κάθε θεραπευτικής επιλογής.

Δίνουμε έμφαση στην επιστημονικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στοχεύουμε στο να προσφέρουμε στον ασθενή θεραπείες βασισμένες σε τεχνολογία και γνώσεις αιχμής. Για τους λόγους αυτούς φροντίζουμε για την συστηματική συνεχιζόμενη επιστημονική μας επιμόρφωση, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

Το ιατρείο λειτουργεί αυστηρά με ραντεβού ώστε να μπορούμε να εστιάσουμε στις ανάγκες κάθε ασθενή, χωρίς πίεση χρόνου.

Περιοδοντολόγος Λάρισα - Οδοντικά Εμφυτεύματα | Δημήτριος Ευαγ. Δράκος DDS, MSc
28ης Οκτωβρίου 19, Λάρισα, 41223  2410283300

closebarsmap-markerchevron-down